Yritys

Jyväskylän Isännöintitiimi Oy ISA on vuodesta 1977 Jyväskylässä toiminut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto.

Toimimme asunto- ja kiinteistöyhtiöiden parissa hoitaen yhtiöiden kokonaisvaltaisen isännöinnin Suomen Kiinteistöliitto ry:n isännöintitehtäväluettelon ja Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistyksen ISA ry:n vahvistaman Hyvän Isännöintitavan – isännöinnin eettisten ohjeiden mukaisesti.

Toiminta-ajatuksena on tuottaa asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti- ja taloushallintopalveluita. Jyväskylän Isännöintitiimi Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen niin monipuolisia taloushallinnon palveluita kuin tekniseen kunnossapitoonkin liittyviä palveluita.

Henkilökuntamme koostuu kuudesta ammattitaitoisesta isännöitsijästä ja seitsemästä taloushallinnon ammattilaisesta.

Toimintamme on ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä yli 30-vuoden ajalta.

Suunnitelmallinen isännöinti on pitkän aikavälin toimintaa, jolla rakennuksen käyttöikää voidaan huomattavasti pidentää sekä säästää kustannuksissa. Suunnitelmallisesti suoritetut korjaus- tai kunnostustoimenpiteet takaavat edullisemmat hoitokustannukset kuin pakon edessä toimiminen. Olemme jatkuvasti yhteydessä kiinteistöalan yrityksiin sekä muihin Keski-Suomen alueella toimiviin yrityksiin eri työkohteiden ja korjausrakentamisprojektien toteuttamiseksi. Laajat ja hyvät henkilökohtaiset kontaktit mahdollistavat joustavan ja nopean asiakaspalvelun erilaisissa ongelmatilanteissa.

Auktorisointi on tae yrityksemme toiminnan laadusta, koulutetusta henkilökunnasta ja noudattamastamme hyvästä isännöintitavasta. ISA-auktorisoituna yhteisönä toimintaamme valvotaan vuosittain (www.isa-yhdistys.org). Tämä auktorisointi varmistaa tasaisen laadun sekä vaatii, että toimistomme henkilökunta saa jatkuvaa koulutusta ja osaamisensa päivitystä. Viimeisin auditointi on suoritettu 2013