Valikko Sulje

PAIKALLISESTI LÄHELLÄ

Jyväskylän Isännöintitiimi Oy on vuodesta 1977 Jyväskylässä ja lähialueilla toimiva paikallinen isännöintitoimisto. Paikallisena toimijana pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Sovitut asiat hoidamme jämptisti ja aikataulussa, taloyhtiönne asiat ovat meille aidosti tärkeitä.

Toiminnassamme tärkeintä on avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Isännöinti on ensisijaisesti palveluammatti ja me haluamme aidosti palvella asiakkaitamme. Henkilöstömme ei ole palomuurin takana, meidät tavoittaa henkilökohtaisesti.

Asiakkainamme on asunto- ja liikekiinteistöjä. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen kokonaisvaltainen hallinto, johtaminen ja kattavat taloushallinnonpalvelut. Isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaiset vastaavat asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta toiminnan suunnittelusta sekä taloudenhoito- ja laskentapalveluista. Käytössämme on taloushallinnon sähköiset järjestelmät jotka mahdollistavat realiaikaisen ja läpinäkyvän raportoinnin.

13-3-5499141

SUUNNITELMALLISTA ISÄNNÖINTIÄ

Suunnitelmallinen isännöinti on pitkän aikavälin toimintaa, jolla rakennuksen käyttöikää voidaan huomattavasti pidentää omaisuuden arvo säilyttäen. Suunnitelmallisesti suoritetut korjaus- ja kunnostustoimenpiteet takaavat edullisemmat hoitokustannukset kuin kiireessä toimiminen.

Vuosien saatossa muodostunut yhteistyöverkostomme mahdollistaa eri tilanteissa olevien taloyhtiöiden palvelun laadukkaasti ja kokonaistaloudellisesti. Uskomme, että jokaiseen työhön on sopiva yritys. Pitkään jatkunut yhteistyö paikallisten kiinteistöalan toimijoiden kanssa Jyväskylän alueella, mahdollistaa joustavan ja nopean asiakaspalvelun myös erilaisissa ongelmatilanteissa.

"Nykyaikainen isännöinti on ystävällistä ja hyvää asiakaspalvelua. Se tarkoittaa isännöitsijää, jonka tavoittaa."

isa_yritys_logo